Belangenvereniging Von Hippel Lindau

Contactdag Belangenvereniging Von Hippel-Lindau 20 jaar

Elk jaar houden we rond oktober onze contactdag voor onze leden, donateurs en belangstellenden. Dit jaar id deze speciaal. In 2017 bestaat Belangenvereniging Von Hippel-Lindau 20 jaar. en dat willen we graag vieren met jou! Op zaterdag 30 september vieren we dit samen met jou!  We nodigen u graag uit hier bij te zijn. 

Adres:

Fort bij Vechten, het historisch Waterliniefort tussen Utrecht en Bunnik. 

Jongeren

Tijdens de workshop ‘Discussiëren Kun Je Leren’ krijg je de vaardig- heden rondom discussiëren onder de knie. Niet alleen handig als je iets uit wilt leggen over je ziekte aan leeftijdsgenootjes...

Je krijgt vast ook sneller je zin bij je ouders als jij je discussie skills laat zien!

Volwassenen

Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van VHL van de afgelopen 20 jaar en wat brengt de toekomst? Tijdens informatieve lezingen van o.a. prof. dr. T. Links en dr. R. Giles is er ook ruimte voor gesprek met elkaar.

Na de gezamenlijke lunch komt jong en oud weer samen en kun je mee doen met de actieve of de recreatieve ronde.

Wil je op je gemakje het historische fort ontdekken, het waterlinie museum bezoeken en golf door de linie spelen? Of ga je voor het avontuur en word je uitgedaagd op de tokkelbaan, een vlottenover- steek en leer je boogschieten als echte krijgers?

Kom kennismaken, bijpraten, ervaringen delen en doe mee met de workshops tijdens het 20-jarig VHL jubileumfeest. Zet 30 september 2017 in je agenda. We hopen jou en je familie dan te zien!

Aanmelden?

Dat kan door een e-mail te sturen naar info@vonhippellindau.nl. De officiële uitnodiging krijgt u met de post toegestuurd.