• Slider

Ledenvergadering Belangenvereniging VHL in Burgers' Zoo

Wij nodigen u graag uit onze Algemene Ledenvergadering en Landelijke Contactdag die plaatsvindt op zaterdag 21 april 2018 in Burgers’ Zoo. Let op dit keer houden we deze dag niet in Breukelen! Wij organiseren deze dag met 2 andere verenigingen (MEN & NVPG) vanuit Stichting BEZT (Stichting Belangengroepen Erfelijke Tumoren (BEZT)). Iedere vereniging heeft een eigen ochtendprogramma en in de middag zullen we gezamenlijk optrekken. Het ochtendprogramma is voor iedere vereniging apart en hebben we specifieke lezingen over VHL. In het middag trekken we gezamenlijk op met de andere verenigingen met een workshop Mindfulness en krijgt u gelegenheid om met hen en hun bestuur kennis te maken. U zult merken dat we meer met elkaar gemeen hebben, dan u in eerste instantie denkt!

We ontvangen u vanaf 09.30 uur met koffie of thee en zoetigheden in het Safari Meeting Centre van Burgers' Zoo, Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem. U kunt deze locatie zowel per auto als met openbaar vervoer goed bereiken. De dierentuin is om 09.00 uur open en sluit om 18.00 uur. 

U, zowel als uw gezinsleden, kunt zich inschrijven voor de algemene vergadering, lezingen, lunch, en het middagprogramma van de Landelijke Contactdag. Geef uw voorkeuren aan op de aanmeldkaart.

Voor de kinderen hebben wij een alternatief programma.  Dit jaar hebben we ook voor de allerkleinsten deskundige opvang geregeld.  De kinderen vanaf circa 5 jaar gaan een workshop volgen in de dierentuin. In de middag gaan ze zelf op avontuur door het park, waar ook een (binnen) speeltuin is. Wij nodigen de jeugd ook van harte uit deze dag mee te komen. Ook zij gaan een avontuurlijke workshop volgen en in de middag gezamenlijk met Jessica door het park. 

Geen kosten

De gehele dag wordt voor u verzorgd door de Belangenvereniging VHL en u betaalt geen kosten voor: de entree, de lunch, drankjes, parkeerkaart en rondleiding.

Inschrijven

Uw inschrijving ontvangen we graag uiterlijk 12 april 2018. Dat kan per e-mail of per post met de antwoordkaart (die u gefrankeerd of in een gefrankeerde geadresseerde envelop terug kan sturen). Geef op de antwoordkaart duidelijk aan, waar u aan deelneemt! 

Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij het tekenen van de aanwezigheidslijst. Indien u een rolstoel wenst, geef dat ook aan op de antwoordkaart.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking en heel graag tot ziens op 21 april in Arnhem

 

Programma 21 april 2018

09.30 uur Ontvangst met thee, koffie en zoetigheid in de foyer van het Safari Meeting Centre in Burgers’ Zoo, circa 10 minuten lopen vanaf de ingang

10.00 uur Welkomswoord door bestuur VHL 

10.10uur Lezing dr. Rachel van Leeuwaarde (UMC Utrecht) - VHL Expertise Centra en een klinische trial voor VHL patiënten

11.00 uur Koffiepauze in de foyer

11.15 uur Algemene Ledenvergadering VHL

11:45 uur Lezing dr. Roos Masereeuw (Farmacologie, UMC Utrecht) - Biologische kunstnier

12.30 LUNCH in het Safarirestaurant

13.45 Stichting BEZT: korte voorstelronde door de voorzitters

14.00 Workshop Mindfullness door May Vullings

15.00 Afronding

15.15 - 18.00 uur Zelf rondwandelen in de dierentuin en lotgenotencontact