• Slider

Familiedag BEZT

BEZT Banneromslag

Samen met een aantal andere verenigingen voor patiënten met zeldzame erfelijke tumoren (MEN, NFVN, NVPG) organiseren we een familiedag op zaterdag 10 september in Tivoli-Vredenburg (theater/concertgebouw), Vredenburgkade 11 te Utrecht.

Op deze dag staat elkaar ontmoeten, kennismaken, ervaringen uitwisselen, eens op een andere manier met elkaar in contact komen en bezig zijn, centraal.

Voor de kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar zijn er creatieve workshops, zoals dansen, film maken of liedjes schrijven. Zo kunnen de kinderen elkaar leren kennen, en leren wij ze aan het einde van de dag kennen door hun eindresultaten te aanschouwen. Dit alles wordt gepresenteerd door Evelien Bosch, die o.a bekend is van Zapplive, Willem Wever en Wie Is De Mol 2015.

Er is ook een gevarieerd programma voor de volwassenen met interessante sprekers en gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens een workshop ‘creatieve lunch bereiden’ kunt u kennis maken met de andere volwassenen en ervaringen uitwisselen.

We ontvangen uw gezin graag op zaterdag 10 september om 9.30 uur met koffie, thee en iets lekkers. Vanaf 10 uur is de officiële opening door presentatrice Evelien Bosch en Prof. dr. Jos van den Broek die een fantastisch interactief DNA-spel zal begeleiden. Om 10.30 uur gaan de kinderen en jongeren aan de slag met de creatieve workshops.

De ouders zullen luisteren naar inspirerende sprekers en elkaar vervolgens leren kennen en ervaringen uitwisselen onder het bereiden van de zelfgemaakte lunch voor alle aanwezigen. Na de lunch, om 14 uur worden eventuele vragen beantwoord in de zaal en om 14.30 uur gaan alle ouders naar de optredens van de kinderen en jongeren kijken. Onder het genot van een drankje en een hapje sluiten we deze familiedag om 16.30 uur af.

Uw inschrijving voor deze dag ontvangen wij graag uiterlijk 1 augustus bij het secretariaat van onze vereniging. In bijgaande flyer kunt u meer informatie vinden over de workshops. Vermeld op bijgaand antwoordformulier bij welke programmaonderdelen uw gezin aanwezig zal zijn, de leeftijd van de kinderen, naar welke workshops de voorkeur uitgaat (Iet op de leeftijdscategorieën) en eventuele diëten.

U kunt de gevraagde informatie per e-mail versturen aan info@vonhippellindau.nl, of u kunt hiervoor de volgende link gebruiken: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/bezt2016.

Wij horen graag van u en hopen u 10 september te mogen ontvangen in Utrecht.